• Formato de libro: PDF, Epub, DOCx, TXT
  • Numero de paginas: 128 p pages
  • Tamaño del archivo: 53MB
  • Clasificacion:

Sinopsis de RELIGIO 1o ESO AGORA SABA ED 2015:

El projecte AGORA per a Secundaria ofereix un punt de trobada entre la Biblia i l'actualitat on el dialeg fe-cultura es converteix en el protagonista a tra ves de la paraula i el debat.
El projecte AGORA per a Secundaria ofereix un punt de trobada entre la Biblia i l'actualitat on el dialeg fe-cultura es converteix en el protagonista a traves de la paraula i el debat.Facilita un aprenentatge competencial util per a la vida dels alumnes, i contribueix aixi a la seua formacio integral i a la seua insercio social.
En SM sabem que educar es fer creixer. L'educacio, com la saba, nodreix, fa creixer, genera vida i es troba en una renovacio constant. Et presentem Saba: un projecte global per a totes les etapes educative s basat en un model solid d'educacio en valors, en l'eix del qual es troba l'alumne i la millora dels seus resultats a traves de l'atencio als diferents ritmes i estils d'aprenentatge. Un projecte que naix des de la vocacio de servei i suport al mestre en la seua tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que es el reflex del nostre compromis amb l'educacio a traves de la introduccio flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa. Les claus de Saba: Comprendre per a aprendre: Perque la comprensi o es la cl...

RELIGIO 1o ESO AGORA SABA ED 2015

Comentarios

Kye

Puedo decir honestamente que fue una de las mejores cosas que me he leído nunca

Gerry

esta buenisimo buen aporte gracias

Calix

Me permite ser relevante para un momento: oh Dios mío, este libro es excepcional !!

Pannhoff

yo estaba totalmente absorto en este libro en el comenzando. Gracias

Direfire

es gratis al rellenar el formulario?lo envian a tu direccion o por mail en pdf?

Leave a Comment